Κορονοϊός: Νοσηλευτής αναζητούσε ακόμη και στο Παίδων αναπνευστήρα για 32χρονο – Ανάρτηση γροθιά στο στομάχι
12:24 - 01/04/2021
Μια γυναίκα που έχει, κατά το κοινώς λεγόμενο, «φάει» με το κουτάλι τα νοσοκομεία. Το όνομά της είναι Βούλα Φεϊζίδου και είναι νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Με μια ανάρτηση που «τσακίζει» κόκκαλα, αποκάλυψε ότι συνάδελφός της έψαχνε αγωνιωδώς αναπνευστήρα για ασθενή μόλις 32 ετών. Τα λόγια της νοσηλεύτριας του Παίδων, προϊσταμένης της ... Περισσότερα
To άρθρο Κορονοϊός: Νοσηλευτής αναζητούσε ακόμη και στο Παίδων αναπνευστήρα για 32χρονο – Ανάρτηση γροθιά στο στομάχι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Συγκλονίζει νοσηλευτής που ζητούσε απεγνωσμένα αναπνευστήρα για 32χρονο (pic)
Δραματικές καταστάσεις βιώνουν τα νοσοκομεία λόγω του κορονοϊού, με έναν νοσηλευτή να ζητά αναπνευστήρα για 32χρονο που βρίσκεται εκτός ΜΕΘ.
Διαβάστε το στο GazzettaΚορωνοϊός: Συγκλονίζει νοσηλευτής που ζητούσε απεγνωσμένα αναπνευστήρα για 32χρονο
Δραματικές καταστάσεις βιώνουν τα νοσοκομεία λόγω του κορονοϊού, με έναν νοσηλευτή να ζητά αναπνευστήρα για 32χρονο που βρίσκεται εκτός ΜΕΘ.
Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στο Facebook η Βούλα Φεϊζίδου, προϊσταμένη ΜΕΘ και ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Συγκεκριμένα έγραψε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα συναδέλφου της από τον «Άγιο Παντελεήμων», που της ζήτησε απεγνωσμένα βοήθεια.
Ο συνάδελφος της έκανε λόγο για 18 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, για την ανάγκη να βρεθούν αναπνευστήρες, έστω και για ένα περιστατικό που αφορά σε ασθενή μόλις 32 ετών. «Έχω ένα παλικάρι 32 χρονών...δώσε μου τουλάχιστον έναν γι αυτόν...
Θα έρθω εγώ να τον πάρω!!!"» ήταν τα του λόγια, όπως αναφέρει η ίδια στ
Διαβάστε το στο Κορονοϊός: Συγκλονίζει νοσηλευτής που ζητούσε απεγνωσμένα αναπνευστήρα για 32χρονο (pic)
Δραματικές καταστάσεις βιώνουν τα νοσοκομεία λόγω του κορονοϊού, με έναν νοσηλευτή να ζητά αναπνευστήρα για 32χρονο που βρίσκεται εκτός ΜΕΘ. Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στο Facebook η Βούλα Φεϊζίδου, προϊσταμένη ΜΕΘ και ΜΕΘ Covid στο...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κορονοϊός: Συγκλονίζει νοσηλευτής που ζητούσε απεγνωσμένα αναπνευστήρα για 32χρονο (pic)
Διαβάστε το στο sinidisi.grΝοσηλευτής εκληπαρούσε να του δώσουν αναπνευστήρα για 32χρονο
Με ανάρτηση της η προϊστάμενη του νοσοκομείου Αγλαϊα Κυριακού, Βούλα Φεϊζίδου μεταφέρει τη δραματική έκκληση συναδέλφου της από το νοσοκομείο Άγιος Παντελεήμων ο οποίος αναζητούσε απεγνωσμένα αναπνευστήρα για έναν νεαρό άνδρα 32 ετών που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση: “Έχω 18 ασθενείς διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και θέλω αναπνευστήρες! Έχω ένα παλικάρι 32 χρονών…δώσε μου τουλάχιστον έναν […]
Νοσηλευτής εκληπαρούσε να του δώσουν αναπνευστήρα για 32χρονο - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΚορονοϊός: Νοσηλευτής αναζητούσε ακόμη και στο Παίδων αναπνευστήρα για 32χρονο – Ανάρτηση γροθιά στο στομάχι
Μια γυναίκα που έχει, κατά το κοινώς λεγόμενο, «φάει» με το κουτάλι τα νοσοκομεία. Το όνομά της είναι Βούλα Φεϊζίδου και είναι νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Με μια ανάρτηση που «τσακίζει» κόκκαλα, αποκάλυψε ότι συνάδελφός της έψαχνε αγωνιωδώς αναπνευστήρα για ασθενή μόλις 32 ετών. Τα λόγια της νοσηλεύτριας του Παίδων, προϊσταμένης της […]
Διαβάστε το στο irafina.gr