Μελίνα Μακρή: «Φεύγοντας από τους Vegas έφαγα τα μούτρα μου»
11:06 - 31/03/2021
Στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Μελίνα Μακρή, η οποία μίλησε και για την αποχώρησή της […]
The post Μελίνα Μακρή: «Φεύγοντας από τους Vegas έφαγα τα μούτρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελίνα Μακρή: Φεύγοντας από τους Vegas έφαγα τα μούτρα μου
Δείτε όλα όσα είπε η Μελίνα Μακρή για την καριέρα της μετά την αποχώρηση από το συγκρότημα.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Μελίνα Μακρή παραδέχθηκε πως όταν αποχώρησε από τους Vegas «έφαγε» τα μούτρα της
«Πέρασα μεγάλη μοναξιά στο lockdown. Ο άνδρας μου δουλεύει κι εγώ σπίτι, πήρα πέντε κιλά» τόνισε η Μελίνα Μακρή σε συνένευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως: «Έκανα συνεδρίες με την ψυχολόγο μου. Ο άνδρας μου άλλαξε δουλειά και αποξενωθήκαμε από εκεί που ήμασταν συνέχεια […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜελίνα Μακρή: «Φεύγοντας από τους Vegas έφαγα τα μούτρα μου» (Video)
Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μελίνα Μακρή, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην αποχώρησή της από τους Vegas. «Έφυγα από τους Vegas σε ένα διάστημα που ήταν ουδέτερο. Δεν ήταν […]
Διαβάστε το στο topontiki.gr