Άνοια: Τα κρεατικά που αυξάνουν κατά 44% τον κίνδυνο – 25 γραμμάρια είναι αρκετά

09:52 - 31/03/2021

Σημαντικές επιπτώσεις στον κίνδυνο ανάπτυξης άνοιας φαίνεται να έχει η κατανάλωση ενός συγκεκριμένου τύπου κρέατος, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη. Δείτε ποια κρεατικά πρέπει να αποφευγετε Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Leed χρησιμοποίησαν δεδομένα 500.000 ανθρώπων για να διερευνήσουν μια πιθανή σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωση κρέατος και την ανάπτυξη άνοιας,... The post Άνοια: Τα κρεατικά που αυξάνουν κατά 44% τον κίνδυνο – 25 γραμμάρια είναι αρκετά appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Δεν θα σε ενημερώσει ο ιδιοκτήτης: Αν νοικιάζεις παλιό σπίτι που χρειάζεται ανακαίνιση, κουφώματα, θέρμανση, θερμομόνωση το δικαιούσαι

Καρδιά: Η αλλαγή στη διατροφή που κάνει θαύματα στην υγεία της

Αστρονομικό ποσό, τους εξαφάνισε όλους: Ο Αντετοκούνμπο αγόρασε το εμπορικό κέντρο Village στου Ρέντη για 1 και μόνο λόγο

Υπνική άπνοια: Το μυστικό συστατικό για καλό ύπνο που κρύβεται στο ψυγείο μας

Η καλύτερη παραδοσιακή συνταγή για ζουμερά και μελωμένα Μελομακάρονα που θα γίνουν ανάρπαστα

Η έκθεση σε κοινό ζιζανιοκτόνο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο