Άνοια: Τα κρεατικά που αυξάνουν κατά 44% τον κίνδυνο – 25 γραμμάρια είναι αρκετά

09:52 - 31/03/2021

Σημαντικές επιπτώσεις στον κίνδυνο ανάπτυξης άνοιας φαίνεται να έχει η κατανάλωση ενός συγκεκριμένου τύπου κρέατος, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη. Δείτε ποια κρεατικά πρέπει να αποφευγετε Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Leed χρησιμοποίησαν δεδομένα 500.000 ανθρώπων για να διερευνήσουν μια πιθανή σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωση κρέατος και την ανάπτυξη άνοιας,... The post Άνοια: Τα κρεατικά που αυξάνουν κατά 44% τον κίνδυνο – 25 γραμμάρια είναι αρκετά appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό ήταν οι πιο δύσκολοι αλλά και οι πιο μαγικοί της ζωής μου

Πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον: Νεκρός,μόλις στα 39,κι άλλος διάσημος τραγουδιστής-Τεράστια ανησυχία για τους θανάτους των Σταρ

Βιταμίνη D: Πώς επηρεάζει την αρτηριακή πίεση – Οι κίνδυνοι για όσους έχουν χαμηλά επίπεδα

6.000 ανεξερεύνητα στρέμματα, γεμάτα μυστήριο: Το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που δεν έχει πατήσει άνθρωπος εδώ και 500 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Γιατρός προειδοποιεί: Μην αφήνετε κανέναν να φιλήσει το νεογέννητο μωρό σας – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός για κρούσματα Σαλμονέλας από ντοματίνια – Μεγάλη πpοσοχή πριν τα καταναλώσετε – Τι ισχύει για την Ελλάδα