Προκριματικά Μουντιάλ: «Υπερηχητικά» Βέλγιο και Ολλανδία – Η Λετονία «έκοψε» τα γέλια των Τούρκων (video)

23:45 - 30/03/2021

Βέλγιο και Ολλανδία πέτυχαν επιβλητικές νίκες με 8-0 και 7-0 επί της Λευκορωσίας και του Γιβραλτάρ αντίστοιχα, αλλά το ματς της ημέρας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, έγινε στην Τουρκία, με τη Λετονία να φεύγει με ισοπαλία 3-3 από τη γειτονική χώρα. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 3-1 και έκαναν και τον Ερντογάν να πανηγυρίζει στις ... Περισσότερα To άρθρο Προκριματικά Μουντιάλ: «Υπερηχητικά» Βέλγιο και Ολλανδία – Η Λετονία «έκοψε» τα γέλια των Τούρκων (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Η ώρα του δεύτερου τελικού του Fiba Europe Cup στη Θεσσαλονίκη

Μεθυσμένος οδηγός πιάστηκε να τρέχει με 206χλμ / ώρα στη Συγγρού – Τον εντόπισε radar της Τροχαίας

ΕΕ: Απειλές για αντίποινα στις ΗΠΑ και εξαγγελλίες για ζώνη ελεύθερου εμπορίου με τη Λατινική Αμερική

Κίνα σε Τραμπ: Ακύρωσε αμέσως τους νέους δασμούς – Θα λάβουμε αντίμετρα για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας

Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Μετά από 45 χρόνια, Ιορδάνης και Πατέρας Παΐσιος συναντιούνται

Βόλος: «Μου στέλνουν κατάρες για εμένα και το παιδί μου» λέει η pet groomer που έχει σηκώσει «κύμα» οργής για κακοποίηση ζώων