Υπόθεση Βαλυράκη : «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε» – Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

19:30 - 30/03/2021

Για απόδειξη με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός της, Σήφης Βαλυράκης, δολοφονήθηκε, κάνει λόγο η Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, σύμφωνα με το οποίο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτυπήθηκε και από άλλα αντικείμενα του σκάφους

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Βαλυράκη: «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε» – Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

H ανακοίνωση της Μίνας Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Υπόθεση Βαλυράκη : «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε»

Για απόδειξη με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός της, Σήφης Βαλυράκης, δολοφονήθηκε, κάνει λόγο η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, σύμφωνα με το οποίο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτυπήθηκε και από άλλα αντικείμενα του σκάφους

Διαβάστε το στο tanea.gr

Υπόθεση Βαλυράκη : «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε» – Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Για απόδειξη με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός της, Σήφης Βαλυράκης, δολοφονήθηκε, κάνει λόγο η Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, σύμφωνα με το οποίο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτυπήθηκε και από άλλα αντικείμενα του σκάφους

Διαβάστε το στο tovima

Μίνα Βαλυράκη: Αποδείχθηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε

Για δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη αναφερόμενη στην ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μην χτυπήθηκε μονάχα από την προπέλα του σκάφους του με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και από άλλα όργανα. «Σήμερα πήραν απάντηση […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μίνα Βαλυράκη: Ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε – Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου, τοποθετήθηκε λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της ιατροδικαστικής έρευνας για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικά, η δήλωσή της: «….Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο... The post Μίνα Βαλυράκη: Ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε – Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μίνα Βαλυράκη: Αποδείχθηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε

Η ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο δεν προκλήθηκαν μόνο από προπέλα σκάφους αλλά και από «λοιπά όργανα» The post Μίνα Βαλυράκη: Αποδείχθηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Υπόθεση Βαλυράκη: «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε»

Για δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η σύζυγος του εκλιπόντος, Μίνα, μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει […] The post Υπόθεση Βαλυράκη: «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Υπόθεση Βαλυράκη: «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε»

Για δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η σύζυγος του εκλιπόντος, Μίνα, μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Μίνα Βαλυράκη: Ο Σήφης δολοφονήθηκε – Τι έδειξε η νέα ιατροδικαστική έκθεση

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο  σύζυγος μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε». Με αυτά τα λόγια, η χήρα του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου-Bαλυράκη, σχολιάζει τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση, που είδαν σήμερα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Πέλκας: «Εμείς περιμέναμε την πρόοδο, δεν είναι ένα ξέσπασμα 2-3 μηνών»

Ισραήλ: Συνεχίζει τα πλήγματα σε Γάζα και Λίβανο – Πάνω από 100 νεκροί σε μία μέρα

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Spot, ένας ρομποτικός σκύλος φρουρεί το σπίτι του στο Παλμ Μπιτς

Δρόμο επικίνδυνης κλιμάκωσης στην Ουκρανία διαλέγουν οι ΗΠΑ εγκρίνοντας πυραυλικά χτυπήματα στη Ρωσία

Τα ζώδια σήμερα: Μας τα’ παν κι άλλοι

Το πράσινο φως του Μπάιντεν μόλις αύξησε το διακύβευμα ενός πολέμου που θα κληρονομήσει ο Τραμπ