Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά δεν το μετάνιωσα»

12:40 - 30/03/2021

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά δεν το μετάνιωσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά δεν το μετάνιωσα

«Όταν παντρευτήκαμε εγώ ήμουν 31 και η Μαρία Ελένη 19» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και για τον γάμο του...

Διαβάστε το στο Zougla

Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Λάθος ο γάμος μου με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μα δεν μετάνιωσα»

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Ήταν στρατηγική ο αυτοκαταστροφικός τρόπος που διαχειριζόμουν την καριέρα μου. Όσο πιο πολύ εγώ κλώτσαγα την καρδάρα με το γάλα […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Απόστολος Γκλέτσος: "Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου" (video)

"Aλλά δεν το μετάνιωσα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»