Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά δεν το μετάνιωσα»
12:40 - 30/03/2021
Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για […]
The post Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά δεν το μετάνιωσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά δεν το μετάνιωσα
«Όταν παντρευτήκαμε εγώ ήμουν 31 και η Μαρία Ελένη 19» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και για τον γάμο του...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου: «Ήταν λάθος ο γάμος με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και για...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑπόστολος Γκλέτσος: «Λάθος ο γάμος μου με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μα δεν μετάνιωσα»
Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Ήταν στρατηγική ο αυτοκαταστροφικός τρόπος που διαχειριζόμουν την καριέρα μου. Όσο πιο πολύ εγώ κλώτσαγα την καρδάρα με το γάλα […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr