Ο Σταμάτης Σπανουδάκης απαντά για τους ομοφυλόφιλους: «Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα»

00:18 - 30/03/2021

Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένος ο Σταμάτης Σπανουδάκης και τοποθετήθηκε για την ομοφυλοφιλία και ποια έκφανσή της δεν του αρέσει. […] The post Ο Σταμάτης Σπανουδάκης απαντά για τους ομοφυλόφιλους: «Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανουδάκης για ομοφυλόφιλους: «Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα»

«Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, έχω ε τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς» δήλωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης σε συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω με το Νίκο Χατζηνικολάου. «Οι καλύτεροι φίλοι μου κι αισθανόμουν άνετα με ομοφυλόφιλους. […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης για τους ομοφυλόφιλους: Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα

«Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς» δήλωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπανουδάκης για ομοφυλόφιλους: Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα

«Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, έχω ε τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς» δήλωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης σε συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω με το Νίκο Χατζηνικολάου.  «Οι καλύτεροι φίλοι μου κι αισθανόμουν άνετα με ομοφυλόφιλους. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: Πώς σώθηκε από τα ναρκωτικά – “Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους αλλά όχι να βγεις με μαστίγιο και σορτς”

Ο μεγάλος μας συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ενωπιος Ενωπίω και μίλησε To άρθρο Σταμάτης Σπανουδάκης: Πώς σώθηκε από τα ναρκωτικά – “Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους αλλά όχι να βγεις με μαστίγιο και σορτς” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά με το να βγει κάποιος στο Σύνταγμα με μαστίγιο και σορτς…

Ο δημοφιλής συνθέτης ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του – Τι λέει για τη Ρούλα Κορομηλά και την Άντζελα Δημητρίου – «Δεν υπάρχω χωρίς τη Ντόρη», λέει για τη σύζυγό του που είναι μαζί από... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σταμάτης Σπανουδάκης: Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά με το να βγει κάποιος στο Σύνταγμα με μαστίγιο και σορτς…

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά με το να βγει κάποιος στο Σύνταγμα με μαστίγιο και σορτς

Σε μια από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο Σταμάτης Σπανουδάκης μίλησε για όλα. Το άρθρο Σταμάτης Σπανουδάκης: Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά με το να βγει κάποιος στο Σύνταγμα με μαστίγιο και σορτς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά με το να βγει κάποιος στο Σύνταγμα με μαστίγιο και σορτς…

Ο δημοφιλής συνθέτης ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του – Τι λέει για τη Ρούλα Κορομηλά και την Άντζελα Δημητρίου – «Δεν υπάρχω χωρίς τη Ντόρη», λέει για τη σύζυγό του που είναι μαζί από το 1972 Σε μια από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο Σταμάτης Σπανουδάκης μίλησε για όλα. Ένας από τους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σπανουδάκης για ομοφυλόφιλους: Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα

«Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπανουδάκης για ομοφυλόφιλους: Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα

Διαβάστε το στο spoilers

Σπανουδάκης για τους Gay : «Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα» (vid)

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου, τοποθετήθηκε για την ομοφυλοφιλία και ποια έκφανσή της δεν του αρέσει.

Διαβάστε το στο to10.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: "Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα" (video)

"Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον των ομοφυλόφιλων"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης για ομοφυλόφιλους:Δεν σε κάνει άντρα το μαστίγιο και το σορτς στο Σύνταγμα

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου, τοποθετήθηκε για την ομοφυλοφιλία και ποια έκφανσή της δεν του αρέσει. ΟΈλληνας συνθέτης, Σταμάτης Σπανουδάκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου συναντήθηκαν τηλεοπτικά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» ο συνθέτης μίλησε για την μουσική διαδρομή του, τα ναρκωτικά, την πολιτική και τι τον ενοχλεί από την σημερινή κοινωνία. Δεν […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

HOT TOPICS 29/03/2021 23:18:45 18 λ. πριν «Έχω πρόβλημα με τους πολιτικούς που τρέχουν στις παρελάσεις τους για να κάνουν τους προοδευτικούς» «Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, έχω ε τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς» δήλωσε […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε