Τάνια Τρύπη: «Έχω περάσει φτώχειες και φτώχειες, αλλά δεν ξεπουλιούνται όλα για το χρήμα»
20:30 - 14/10/2019
Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη, η οποία μίλησε για την […]
The post Τάνια Τρύπη: «Έχω περάσει φτώχειες και φτώχειες, αλλά δεν ξεπουλιούνται όλα για το χρήμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάνια Τρύπη: Έχω περάσει φτώχειες και φτώχειες, αλλά δεν ξεπουλιούνται όλα για το χρήμα
Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη, η οποία μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, την επιστροφή της με το “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά και την άρνησή της σε προτάσεις για το Dancing with the stars και το Just the two of us.
Είχες σχεδόν δέκα χρόνια να παίξεις στην τηλεόραση. Γιατί είχες αυτή την απόσταση;
Η τελευταία σειρά που είχα μόνιμο ρόλο ήταν το «Ποιος μας πιάνει» στο Mega. Κοίτα, κάποιες φορές επιλέγεις να πάρεις εσύ απόσταση από την τηλεόραση και κάποιες άλλες παίρνει εκείνη από εσένα. Δεν μπορείς να λες παντού «ναι», όταν δεν σου αρέσει ο ρόλος και οι υπόλοιποι συντελεστές. Στο «Κόκκινο ποτάμι» ήταν ιδανικές συνθήκες, γιατί μιλάμε για
Διαβάστε το στο thestival.gr