«Κίτρινο» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

02:51 - 05/12/2019

«Κίτρινο» βάφτηκε το ντέρμπι της Θεσαλονίκης με τον Άρη να παίρνει μεγάλη νίκη επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εργασίες συντήρησης σε Επαρχιακή Οδό της Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 6η Επαρχιακή Οδό (Αγχιάλου- Ν. Μεσημβρίας – Ξηροχωρίου- Ορίων Νομού) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής και συντήρησης τμημάτων του οδοστρώματος στην 6η Επαρχιακή Οδό (Αγχιάλου- Ν. Μεσημβρίας – Ξηροχωρίου- Ορίων Νομού) στις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 7.00 μ.μ. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

ΤΩΡΑ: Πορεία φοιτητών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο για την παιδεία και την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ζητούν να μην περάσει το νομοσχέδιο αλλά και δημόσια χρηματοδότηση για την παιδεία και καμιά διαγραφή φοιτητών. Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, όπου νωρίτερα οι φοιτητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση. Η πορεία θα καταλήξει στο ΥΜΑΘ.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Καρακώστας: «Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, με δουλειά όλα θα έρθουν»

Ανόρθωση, Πουλλαΐδης: «Είμαι πάντα ο εύκολος στόχος, τα χρήματα που πλήρωσα μετά την αποχώρηση μου ξεπερνούν το 1.300.000»

«Να αναλάβουν οι οικογένειες των τρομοκρατών», απαιτούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που καταστράφηκε από τη βόμβα στους Αμπελόκηπους (vid)

Έλλειψη σιδήρου: Οι 4 τροφές που δεν πρέπει να συνδυάζονται με το τσάι και γιατί

Σύνθημα του Παναθηναϊκού τραγούδησε στο Ελσίνκι ο Κόλκα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Περικοπή στο μπάτζετ του Αμορίμ, λόγω των... ακριβών επιλογών του Τεν Χαγκ