Ο Φουρθιώτης απαιτεί από τον Πρωθυπουργό να του διατηρήσει τους αστυνομικούς που τον φυλάνε

14:08 - 28/03/2021

Ο Φουρθιώτης απαιτεί από τον Πρωθυπουργό να του διατηρήσει τους αστυνομικούς που τον φυλάνε Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, φέρεται να ζήτησε την επέκταση των μέτρων προφύλαξης, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με αντίγραφα αίτησης τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας αφού κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ο ίδιος, υποστηρίζει πως ζητά παραπάνω φύλαξη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Φουρθιώτης απαιτεί από τον πρωθυπουργό να του διατηρήσει τα περιπολικά και τις μοτοσικλέτες!

Σύμφωνα με αντίγραφα αίτησης τα οποία κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να ζητά « Επέκταση των μέτρων προφυλάξεις που ήδη διαθέτει», διότι όπως υποστηρίζει, δέχτηκε απειλές από την …17 Νοέμβρη για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του! Μπορεί λοιπόν ολόκληρη η Ελλάδα να πιστεύει πως η 17 Νοέμβρη έχει […]

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή