Εστίαση: Πλήρες άνοιγμα και όχι μόνο των εξωτερικών χώρων ζητά ο κλάδος
10:42 - 28/03/2021
Πλήρες άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο στους εξωτερικούς χώρους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega. Ο κ. Καββαθάς ξεκαθάρισε πως η εστίαση δεν θα αντέξει εκ νέου το «ακορντεόν» ανοίγματος – κλεισίματος. «Ο κάθε επαγγελματίας αυτή τη χρονιά σηκώνει το δικό του σταυρό. Είναι δύσκολη συγκυρία. Ελπίζω να ... Περισσότερα
To άρθρο Εστίαση: Πλήρες άνοιγμα και όχι μόνο των εξωτερικών χώρων ζητά ο κλάδος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πλήρες άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο των εξωτερικών χώρων ζητά ο κλάδος
Ο κ. Καββαθάς ξεκαθάρισε πως η εστίαση δεν θα αντέξει εκ νέου το «ακορντεόν» ανοίγματος – κλεισίματος
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕστίαση: Πλήρες άνοιγμα όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους ζητούν οι επαγγελματίες
Όσα είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓΣΕΒΕΕ: Πλήρες άνοιγμα της εστίασης, όχι μόνο των εξωτερικών χώρων
Το πλήρες άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο των εξωτερικών χώρων, ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.
Διαβάστε το στο matrix24.grΠλήρες άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο των εξωτερικών χώρων ζητά ο κλάδος
Ο κ. Καββαθάς ξεκαθάρισε πως η εστίαση δεν θα αντέξει εκ νέου το «ακορντεόν» ανοίγματος – κλεισίματος Πλήρες άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο στους εξωτερικούς χώρους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. Ο κ. Καββαθάς ξεκαθάρισε σε πρωινή εκπομπή του Mega πως η εστίαση δεν θα αντέξει εκ νέου το «ακορντεόν» ανοίγματος – κλεισίματος. …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΠλήρες άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο των εξωτερικών χώρων ζητά ο κλάδος
Ο κ. Καββαθάς ξεκαθάρισε πως η εστίαση δεν θα αντέξει εκ νέου το «ακορντεόν» ανοίγματος – κλεισίματος Πλήρες άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο στους εξωτερικούς χώρους ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. Ο κ. Καββαθάς ξεκαθάρισε σε πρωινή εκπομπή του Mega πως η εστίαση δεν θα αντέξει εκ νέου το «ακορντεόν» ανοίγματος – κλεισίματος. «Ο κάθε επαγγελματίας αυτή τη […]
Διαβάστε το στο