Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ λέει ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον «συγκρούστηκε» με τη σεξουαλικότητά της

10:18 - 28/03/2021

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ (Rosie O’Donnell) μιλάει για την Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και για τη δυσκολία που, πιστεύει ότι, είχε η τραγουδίστρια με τη σεξουαλικότητά της. «Η Γουίτνεϊ νομίζω…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόζι Ο’ Ντόνελ: Η Γουίτνει Χιούστον «συγκρούστηκε» με την σεξουαλικότητά της

«Η Γουίτνεϊ νομίζω ότι ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της ζωής της και δεν ήθελε να εκτεθεί», δήλωσε η κωμική ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρόζι Ο’ Ντόνελ: Η Γουίτνει Χιούστον «συγκρούστηκε» με την σεξουαλικότητά της

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ (Rosie O’Donnell) μιλάει για την Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και για τη δυσκολία που, πιστεύει ότι, είχε η τραγουδίστρια με τη σεξουαλικότητά της.

Διαβάστε το στο in.gr

Ρόζι Ο’ Ντόνελ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον «συγκρούστηκε» με τη σεξουαλικότητά της

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ (Rosie O’Donnell) μιλάει για την Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και για τη δυσκολία που, πιστεύει ότι, είχε η τραγουδίστρια με τη σεξουαλικότητά της. “«Η Γουίτνεϊ νομίζω ότι ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της ζωής της και δεν ήθελε να εκτεθεί», δήλωσε η Ο’ Ντόνελ για τη φημολογούμενη σεξουαλικότητα τής τραγουδίστριας. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ (Rosie O’Donnell) μιλάει για την Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και για τη δυσκολία που, πιστεύει ότι, είχε η τραγουδίστρια με τη σεξουαλικότητά της. «Η Γουίτνεϊ νομίζω […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αποκαλύψεις από την Ρόζι Ο’ Ντόνελ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον "συγκρούστηκε" με τη σεξουαλικότητά της

"Η Γουίτνεϊ νομίζω ότι ήταν ενοχλημένη από το ομοφυλόφιλο κομμάτι της ζωής της και δεν ήθελε να εκτεθεί", δήλωσε η Ο’ Ντόνελ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ρόζι Ο’ Ντόνελ για Γουίτνεϊ Χιούστον: Συγκρούστηκε με τη σεξουαλικότητά της

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ μιλάει για την Γουίτνεϊ Χιούστον και για τη δυσκολία που, πιστεύει ότι, είχε η τραγουδίστρια με τη σεξουαλικότητά της. «Η Γουίτνεϊ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρόζι Ο’ Ντόνελ για Γουίτνεϊ Χιούστον: Συγκρούστηκε με τη σεξουαλικότητά της

Διαβάστε το στο spoilers

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ (Rosie O’Donnell) μιλάει για την Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και για τη δυσκολία που, πιστεύει ότι, είχε η τραγουδίστρια με τη σεξουαλικότητά της.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ λέει ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον «συγκρούστηκε» με τη σεξουαλικότητά της

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά