Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

14:51 - 27/03/2021

Όταν ρωτήθηκε ο Θάνος Καλλίρης από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, […] The post Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στον πρώην της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ναταλία Γερμανού : «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Τον γύρο των εκπομπών έκανε... η δήλωση του Θάνου Καλλίρη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Roomies και το MEGA

Διαβάστε το στο in.gr

Ναταλία Γερμανού: Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι

Όταν ρωτήθηκε ο Θάνος Καλλίρης από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά»! Το απόσπασμα έπαιξε στο Καλό Μεσημεράκι με το ανάλογο σχόλιο από τον Νίκο Μουτσινά και κάπως έτσι έφτασε και στο Καλύτερα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Γερμανού: Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη στις "Roomies” σχετικά με τον γάμο τους, σχολίασε στο "Καλύτερα δε Γίνεται" η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ναταλία Γερμανού: “Όταν αποφοίτησα από το ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι”

Τη δική της αφοπλιστική απάντηση στον πρώην σύζυγό της Θάνο Καλίρη θέλησε να δώσει σήμερα η To άρθρο Ναταλία Γερμανού: “Όταν αποφοίτησα από το ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι» (Video)

«Πληρωμένη» απάντηση στον Θάνο Καλλίρη για τα περί κατοχής έδωσε η Ναταλία Γερμανού. «Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ναταλία Γερμανού: "Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι"

"Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι, γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι" δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα... ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

«Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Τον γύρο των εκπομπών έκανε… η δήλωση του Θάνου Καλλίρη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Roomies και το MEGA. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θάνος Καλλίρης ρωτήθηκε από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά». Σήμερα… […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χείμαρρος η Γερμανού: Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χείμαρρος η Γερμανού: Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι

Διαβάστε το στο spoilers

Ναταλία Γερμανού: "Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι"(video)

"Tόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε