Χρήστος Χολίδης: “Έχω κάνει one night stand αλλά δε μου άρεσε” – “Από την επιτροπή του J2US θα έδιωχνα τον Φασουλή”
02:24 - 27/03/2021
Ο Χρήστος Χολίδης κάθισε στο τραπέζι του After Dark, απέναντι στο Θέμη Γεωργαντά. Ο τραγουδιστής, μίλησε
To άρθρο Χρήστος Χολίδης: “Έχω κάνει one night stand αλλά δε μου άρεσε” – “Από την επιτροπή του J2US θα έδιωχνα τον Φασουλή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Χολίδης: Έχω κάνει one night stand αλλά δε μου άρεσε
Ο τραγουδιστής, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και κατά πόσο αυτά έχουν επηρεαστεί από την πανδημία, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν του αρέσουν οι live streaming συναυλίες.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧρήστος Χολίδης: «Έχω κάνει one night stand αλλά δεν μου άρεσε»
O Χρήστος Χολίδης, το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά...
Διαβάστε το στο ZouglaΧρήστος Χολίδης : «Έχω κάνει one night stand αλλά δε μου άρεσε»
Ο τραγουδιστής, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και κατά πόσο αυτά έχουν επηρεαστεί από την πανδημία, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν του αρέσουν οι live streaming συναυλίες
Διαβάστε το στο in.grΧρήστος Χολίδης: «Έχω κάνει one night stand αλλά δε μου άρεσε»
O Χρήστος Χολίδης, το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.
Ο τραγουδιστής, μίλησε για τα επαγγελματικά...
Διαβάστε το στο govastileto.gr