House of Fame: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο 5ο live

01:18 - 27/03/2021

Η Αλεξάνδρα, ο Στέφανος και η Holly Grace ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας  To άρθρο House of Fame: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο 5ο live δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το House of Fame

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε ένα ακόμη live του «House of fame», αλλά και μία αποχώρηση...

Διαβάστε το στο Zougla

House of Fame: Ο παίκτης που αποχώρησε και οι νέοι υποψήφιοι (video)

House of Fame: Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο live της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΙ

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το House of Fame

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε ένα ακόμη live του «House of fame» αλλά και μία αποχώρηση. Οι 16 σπουδαστές εμφανίστηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

House of Fame: Ο νέος κανόνας που αλλάζει τα πάντα – Ο παίκτης που αποχώρησε από το σόου

Ένας νέος κανόνας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο House of Fame. Ποιος σπουδαστής αποχώρησε και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»