House of Fame: Εκτός εαυτού η Γαρμπή με την Holly Grace – “Είδα έπαρση κι αλαζονεία”

00:33 - 27/03/2021

Εκνευρίστηκε στο House of Fame η Καίτη Γαρμπή με την Holly Grace κι όσα δήλωνε κατά την διάρκεια της εβδομάδας για την κριτική επιτροπή. Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Θέλω να απευθυνθώ στον Θέμη γιατί είδα έπαρση κι αλαζονεία. Μακάρι αυτό να το έβλεπα και στην Holly Grace στην σκηνή γιατί θα έβλεπα ακριβώς τον ρόλο ... Περισσότερα To άρθρο House of Fame: Εκτός εαυτού η Γαρμπή με την Holly Grace – “Είδα έπαρση κι αλαζονεία” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

House of Fame: Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή με τον Θέμη, «είδα έπαρση και αλαζονεία, δεν είσαι η Holly» (vid)

House of Fame: Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή με τον Θέμη, «είδα έπαρση και αλαζονεία, δεν είσαι η Holly» (vid)

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

House of Fame: Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή με τον Θέμη, «είδα έπαρη και αλαζονεία, δεν είσαι η Holly» (vid)

Πυρ και μανία η Καίτη Γαρμπή με τη Holly Grace στο House of Fame για κάποια σχόλια που έκανε η τελευταία μετά την κριτική στο προηγούμενο live.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Κασσελάκης: Έτοιμο το σπίτι στο Κολωνάκι – «Με πλήρωσε κανονικά» λέει η αρχιτέκτονας Μαρία Καρδάμη

Mε πτώση άνοιξαν όλες οι ευρωπαϊκές αγορές

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό φάρμακο για τον διαβήτη λόγω λανθασμένων στοιχείων

Κάναν: Είμαι ευγνώμων για τη διετία μου στον Ολυμπιακό, να κατακτήσουμε την EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα

Το «άλλο» κλειδί της επιτυχίας

Θύμα απάτης 74χρονος στα social media: Άγνωστος παρίστανε τον «πρίγκιπα Παύλο» και έταζε συντάξεις σε ηλικιωμένους