Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Η κόρη τους, Αλεξάνδρα, τους φωτογραφίζει μέσα στο σπίτι τους

10:03 - 26/03/2021

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν περίπου τρία χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και συνειδητοποίησε τι σημαίνει To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Η κόρη τους, Αλεξάνδρα, τους φωτογραφίζει μέσα στο σπίτι τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Η μικρή Αλεξάνδρα, τους φωτογραφίζει μέσα στο σπίτι τους

«Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο τις έβγαλε η Αλεξάνδρα μου που ακόμα δεν είναι 3» έγραψε η παρουσιάστρια 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μελέτη -Μαροσούλης: Η μικρή Αλεξάνδρα τους φωτογραφίζει μέσα στο σπίτι

«Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο τις έβγαλε η Αλεξάνδρα μου που ακόμα δεν είναι 3» έγραψε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη φωτογραφίζει τους γονείς της

Οι φωτογραφίες της μόλις δυόμιση ετών Αλεξάνδρας Μαροσούλη, της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Η μικρή Αλεξάνδρα, τους φωτογραφίζει μέσα στο σπίτι τους

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μπορεί η παρουσιάστρια του Alpha να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα με ραδιόφωνο και τηλεόραση, ωστόσο προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην μικρή Αλεξάνδρα. Το πρωί της Παρασκευής, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να δείξει τις νέες καλλιτεχνικές ανησυχίες της κορούλας της. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»