Τέτα Καμπουρέλη στο «Live News» για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου
18:33 - 25/03/2021
Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου και επιμένει ότι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός, είναι αθώος. «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου ... Περισσότερα
To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη στο «Live News» για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέτα Καμπουρέλη για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου
Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Χαλάνδρι, βρίσκεται…
Διαβάστε το στο NewsBombΤέτα Καμπουρέλη για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου (BINTEO)
Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, η Τέτα Καμπουρέλη επιμένει ότι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός, είναι αθώος. «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤέτα Καμπουρέλη για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου (βίντεο)
Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου και επιμένει ότι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός, είναι αθώος. «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤέτα Καμπουρέλη: Πιστεύω στην αθωότητά του
Τέτα Καμπουρέλη: Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΤέτα Καμπουρέλη για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου
Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου και επιμένει ότι ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός, είναι αθώος. «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου […]
Διαβάστε το στο dete.grΤέτα Καμπουρέλη: Πιστεύω στην αθωότητά του
Τέτα Καμπουρέλη: Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός.
Διαβάστε το στο