Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποζάρει με φουστανέλα και εξηγεί την ιστορία της

15:07 - 25/03/2021

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τιμά την σημερινή μεγάλη μέρα  για την Ελλάδα μέρα και ποζάρει φορώντας φουστανέλα, To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποζάρει με φουστανέλα και εξηγεί την ιστορία της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποζάρει με φουστανέλα και εξηγεί την ιστορία της

Ο αγαπημένος παρουσιαστής όπως φαίνεται από το σημείο που βρίσκεται παρακολούθησε τη μεγαλειώδη παρέλαση που έγινε σήμερα το κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φώτης Σεργουλόπουλος: Φόρεσε φουστανέλα και εξήγησε την ιστορία της

Ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε ποια είναι η ιστορία αυτού του παραδοσιακού ανδρικού ενδύματος. H ανάρτησή του Φουστανέλα. Η φουστανέλα είναι παραδοσιακό ανδρικό ένδυμα, των ποιμενικών κυρίως ομάδων, στα Βαλκάνια. Πρόκειται για μια κοντή επί το πλείστον πολύπτυχη λευκή φούστα, η οποία κατασκευάζεται από πολλά ορθογώνια τρίγωνα τεμάχια υφάσματος, που ράβονται μεταξύ τους ίσιο με λοξό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποζάρει φορώντας φουστανέλα, σε μπαλκόνι του «Μ. Βρεταννία» (φωτό)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τιμά την σημερινή μεγάλη μέρα για την Ελλάδα μέρα και ποζάρει φορώντας φουστανέλα, δίπλα στην ελληνική σημαία και με φόντο το ελληνικό κοινοβούλιο. Ο γνωστός παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία του με την φουστανέλα, παραθέτει κείμενο εξηγώντας ποια είναι η ιστορία αυτού του παραδοσιακού ανδρικού ενδύματος. Ο αγαπημένος παρουσιαστής όπως φαίνεται από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»