Υπόθεση Novartis: «Μου έλεγαν μην φοβάσαι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά στην κυβέρνηση», είπε ο Νίκος Μανιαδάκης
19:00 - 04/12/2019
Υπόθεση Novartis: Με αρκετή ένταση συνεχίστηκε η εξέταση του Νίκου Μανιαδάκη, με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα να αναφέρει πως παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε Περισσότερα στο pagenews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανιαδάκης: Μου έλεγαν «μην φοβάσαι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά στην κυβέρνηση»
Όλες οι κρίσιμες λεπτομέρειες που έδωσε ο μάρτυρας κατά την δεύτερη ημέρα εξέτασής του από τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, που ερευνά την σκευωρία Novartis
The post Μανιαδάκης: Μου έλεγαν «μην φοβάσαι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά στην κυβέρνηση» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΜανιαδάκης στην Προανακριτική: Μου έλεγαν «μην φοβάσαι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά στην Κυβέρνηση»
Νέες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν κατά την εξέταση των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων της σκευωρίας της Novartis έδωσε ο Νίκος Μανιαδάκης κατά την δεύτερη ημέρα εξέτασής του από τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάρτυρας υποστήριξε ότι οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς Διαφθοράς γίνονταν σε διαμέρισμα επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως, πλησίον της […]
Διαβάστε το στο lykavitos.gr