Μάρω Κοντού: «Είμαι σοκαρισμένη για τον Γιώργο Κιμούλη, έχω μιλήσει μαζί του»
02:07 - 25/03/2021
Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show κι αναφέρθηκε στις συνεργασίες της όλα αυτά τα χρόνια και στον […]
The post Μάρω Κοντού: «Είμαι σοκαρισμένη για τον Γιώργο Κιμούλη, έχω μιλήσει μαζί του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρω Κοντού: Είμαι έκπληκτη με αυτά που άκουσα για τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπορώ να τα πιστέψω
Μια από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜάρω Κοντού: Μου έχουν κάνει κατάπληξη όσα ακούγονται για τον Γιώργο Κιμούλη
Η Μάρω Κοντού μίλησε για όλα όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο με τις καταγγελίες και τις επιθέσεις σε βάρος ηθοποιών
Διαβάστε το στο in.grΜάρω Κοντού: “Είμαι έκπληκτη με αυτό που άκουσα για τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπορώ να το πιστέψω”
Η Μάρω Κοντού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Μεσάνυχτα, με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε
To άρθρο Μάρω Κοντού: “Είμαι έκπληκτη με αυτό που άκουσα για τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπορώ να το πιστέψω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜάρω Κοντού: Είμαι έκπληκτη με αυτά που άκουσα για τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπορώ να τα πιστέψω
Μια από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Μάρω Κοντού και ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της. Μια από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του ελληνικού σινεμά μίλησε για όλα. Για την καριέρα της, για το θέατρο, για τα χόμπι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάρω Κοντού: Είμαι σοκαρισμένη για τον Γιώργο Κιμούλη
«Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες» ανέφερε η θρυλική ηθοποιός Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μάρω Κοντού: Είμαι σοκαρισμένη για τον Γιώργο Κιμούλη
Διαβάστε το στο spoilersΚοντού: «Είμαι σοκαρισμένη για τον Γιώργο Κιμούλη, έχω μιλήσει μαζί του»
Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος
Διαβάστε το στο ekriti.gr