Συγκίνησε ο πρίγκιπας Κάρολος όταν αναφώνησε στα ελληνικά – «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά»

21:27 - 24/03/2021

Συγκίνησε και συγκλόνισε με τον λόγο του ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα, την πατρίδα του […] The post Συγκίνησε ο πρίγκιπας Κάρολος όταν αναφώνησε στα ελληνικά – «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκίνησε ο Κάρολος: Αντιφώνησε «Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου υπενθύμισε ότι η Ελλάδα είναι η πατρίδα των προγόνων του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πρίγκιπας Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Με μία φράση στα ελληνικά έκλεισε την ομιλία του ο πρίγκιπας Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαβάστε το στο tovima

Ο Πρίγκιπας Κάρολος στην αντιφώνηση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσία του στην Ελλάδα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, έκλεισε τον λόγο του με στίχους από τον Εθνικό Ύμνο. «Νιώθω μια βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα -τα τοπία της, την ιστορία της και τον πολιτισμό... The post Πρίγκιπας Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πρίγκιπας Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο: «Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη σύζυγό μου και μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι η πατρίδα του παππού μου και ο τόπος γέννησης του πατέρα μου, πριν από σχεδόν εκατό χρόνια, στην εκατονταετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης. Αργότερα, στην Αθήνα, η αγαπητή γιαγιά μου, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πρίγκιπας Κάρολος στα ελληνικά: «Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά» - ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκλονιστική αντιφώνηση από τον Πρίγκιπα Κάρολο στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Διαβάστε το στο real.gr

Με μία φράση στα ελληνικά έκλεισε την ομιλία του ο πρίγκιπας Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, υπενθύμισε ότι η Ελλάδα είναι η πατρίδα των προγόνων του. «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη σύζυγό μου και μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Άλλωστε, η Ελλάδα […] The post Πρίγκιπας Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πρίγκιπας Κάρολος στα Ελληνικά: Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά – Ζήτω η Ελλάς

«Οι δεσμοί μεταξύ μας είναι ισχυροί και ζωτικοί και κάνουν τεράστια διαφορά στην κοινή μας ευημερία και ασφάλεια. Όπως ακριβώς οι ιστορίες μας είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους, έτσι είναι και το μέλλον μας. Με αυτό το πνεύμα, αύριο, οι Βρετανοί φίλοι σας θα σταθούμε δίπλα σας για άλλη μια φορά και θα αισθανθούμε μεγάλη […] The post Πρίγκιπας Κάρολος στα Ελληνικά: Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά – Ζήτω η Ελλάς appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Προεδρικό Μέγαρο – Συγκίνησε ο Κάρολος όταν είπε στα ελληνικά: «Χαίρε ω χαίρε ελευθεριά»

Σακελλαροπούλου: Οι πρόγονοί μας πολέμησαν για την ανεξαρτησία και την πολιτική ελευθερία τους - Μισούστιν: Πολεμήσαμε δίπλα δίπλα - Παρλί: Ελλάδα και Γαλλία συνδέονται με στενούς δεσμούς - Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο. Το άρθρο Προεδρικό Μέγαρο – Συγκίνησε ο Κάρολος όταν είπε στα ελληνικά: «Χαίρε ω χαίρε ελευθεριά» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Η συγκινητική αντιφώνηση του πρίγκιπα Κάρολου στα ελληνικά: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Με μία φράση στα ελληνικά έκλεισε την ομιλία του ο πρίγκιπας Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, υπενθύμισε ότι η Ελλάδα είναι η πατρίδα των προγόνων του. «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη σύζυγό μου και μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Άλλωστε, η […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Συγκινεί η αντιφώνηση του πρίγκιπα Κάρoλου: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Ο πρίγκιπας Κάρολος, με μια άκρως συγκινητική αντιφώνηση, αναφέρθηκε στην χώρα μας, επισημαίνοντας ότι νιώθει βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα καθώς αποτελεί και πατρίδα των προγόνων του. «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη σύζυγό μου και μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι η πατρίδα […]

Διαβάστε το στο

Ο Πρίγκιπας Κάρολος αναφέρθηκε με θερμή στην Ελλάδα, λέγοντας ότι νιώθει βαθιά σύνδεση με την χώρα μας. Έκλεισε το λόγό του στο Προεδρικό με το «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!». Με στίχους από τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας έκλεισε τον λόγο του στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Πρίγκιπας Κάρολος : «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Με μία φράση στα ελληνικά έκλεισε την ομιλία του ο πρίγκιπας Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε το στο to10.gr

Με στίχους από τον Εθνικό Ύμνο έκλεισε τον λόγο του στην αντιφώνηση στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρίγκιπας Κάρολος για την... The post Πρίγκιπας Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε