Τέτα Καμπουρέλη: “Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου”

15:55 - 24/03/2021

Η Τέτα Καμπουρέλη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο, εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που αφορούν τον σύζυγο To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: “Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου»

Η Τέτα Καμπουρέλη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο, εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που αφορούν τον σύζυγο της, τον θεατρικό παραγωγό […] The post Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου»

Σε κατάσταση σοκ η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, η οποία από το πρωί παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του συζύγου της. Όπως αναφέρει σε μήνυμά της στο protothema.gr η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της που βιώνουν δύσκολες στιγμές: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σε κατάσταση σοκ η Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου»

Τι λέει η γνωστή αισθητικός για τη σύλληψη του συζύγου της που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που διέπραξε τη μεγάλη αρπαγή από τέσσερις θυρίδες στο Ψυχικό Σε κατάσταση σοκ η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, η οποία από το πρωί παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του συζύγου της. Όπως αναφέρει σε μήνυμά της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια