Τέτα Καμπουρέλη: “Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου”
15:55 - 24/03/2021
Η Τέτα Καμπουρέλη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο, εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που αφορούν τον σύζυγο
To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: “Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου»
Η Τέτα Καμπουρέλη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο, εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που αφορούν τον σύζυγο της, τον θεατρικό παραγωγό […]
The post Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου»
Σε κατάσταση σοκ η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, η οποία από το πρωί παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του συζύγου της. Όπως αναφέρει σε μήνυμά της στο protothema.gr η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της που βιώνουν δύσκολες στιγμές: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΣε κατάσταση σοκ η Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου»
Τι λέει η γνωστή αισθητικός για τη σύλληψη του συζύγου της που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που διέπραξε τη μεγάλη αρπαγή από τέσσερις θυρίδες στο Ψυχικό Σε κατάσταση σοκ η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, η οποία από το πρωί παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του συζύγου της. Όπως αναφέρει σε μήνυμά της […]
Διαβάστε το στο irafina.gr