Καλό Μεσημεράκι: Θοδωρής Μαραντίνης: Το χειρουργείο και η δύσκολη αποθεραπεία (Pics- Vid)

17:38 - 04/12/2019

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (4-12) ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και το αντιμετώπισε με χειρουργική επέμβαση. «Είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι, είχα έντονη παλινδρόμηση. Με ταλαιπωρούσε πολύ ακόμη στο τραγούδι πολλές φορές οπότε έπρεπε να λυθεί. Η επέμβαση ήταν εύκολη […] The post Καλό Μεσημεράκι: Θοδωρής Μαραντίνης: Το χειρουργείο και η δύσκολη αποθεραπεία (Pics- Vid) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: Το χειρουργείο και η δύσκολη αποθεραπεία (βίντεο)

«Ελπίζω να κάνω γιορτές με φαγητό και όχι με φακές» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θοδωρής Μαραντίνης: Το χειρουργείο και η δύσκολη αποθεραπεία (VIDEO)

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε σήμερα ο Θοδωρής Μαραντίνης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και το αντιμετώπισε με χειρουργική επέμβαση. "Είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι, είχα έντονη παλινδρόμηση. Με ταλαιπωρούσε πολύ ακόμη στο τραγούδι πολλές φορές οπότε έπρεπε να λυθεί. Η επέμβαση ήταν εύκολη όμως η αποθεραπεία ήταν δύσκολη, έπρεπε να τρως μόνο σούπες και τέτοια. Ελπίζω να κάνω γιορτές με φαγητό και όχι με φακές", είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε: "Γενικά μου αρέσει το ντάντεμα αλλά τώρα το περνάω μόνος μου, τα παιδιά με κοιτούν περίεργα όταν δεν μπορώ να φάω αλλά με συμπαραστέκονται πολύ", λέει.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι