Νάσος Παπαργυρόπουλος: Εξηγεί πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία!

09:42 - 24/03/2021

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα προβληθεί To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Εξηγεί πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής

«Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω», εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Περιγράφει πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εξηγεί πώς πήγε να πέσει θύμα απαγωγής σε ένα από τα ταξίδια του στην Ινδία. «Συνήθως ταξιδεύω μόνος μου. Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές.....

Διαβάστε το στο Zougla

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής

«Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω», εξομολογήθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

Διαβάστε το στο Gazzetta

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Περιγράφει πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πήγαν να με απαγάγουν» (Video)

Καλεσμένος της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” θα είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος την Τετάρτη, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αποκαλύπτει ότι λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής κατά το παρελθόν. Ό […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής όταν ήμουν στην Ινδία

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη είναι καλεσμένος σήμερα 24 Μαρτίου, ο Έλληνας ηθοποιός. Σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής όταν ήμουν στην Ινδία

Διαβάστε το στο spoilers

Νάσος Παπαργυρόπουλος: "Στην Ινδία παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής" (video)

"Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας