Νάσος Παπαργυρόπουλος: Εξηγεί πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία!
09:42 - 24/03/2021
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα προβληθεί
To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Εξηγεί πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής
«Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω», εξομολογήθηκε
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝάσος Παπαργυρόπουλος: Περιγράφει πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εξηγεί πώς πήγε να πέσει θύμα απαγωγής σε ένα από τα ταξίδια του στην Ινδία. «Συνήθως ταξιδεύω μόνος μου. Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές.....
Διαβάστε το στο ZouglaΝάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής
«Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω», εξομολογήθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος
Διαβάστε το στο GazzettaΝάσος Παπαργυρόπουλος: Περιγράφει πώς παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία!
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝάσος Παπαργυρόπουλος: «Πήγαν να με απαγάγουν» (Video)
Καλεσμένος της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” θα είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος την Τετάρτη, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αποκαλύπτει ότι λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής κατά το παρελθόν. Ό […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΝάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής όταν ήμουν στην Ινδία
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη είναι καλεσμένος σήμερα 24 Μαρτίου, ο Έλληνας ηθοποιός. Σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής όταν ήμουν στην Ινδία
Διαβάστε το στο spoilersΝάσος Παπαργυρόπουλος: "Στην Ινδία παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής" (video)
"Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr