Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Κοψιδάς δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο»
13:18 - 23/03/2021
Τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς στο «Love it» σχολίασαν σήμερα στο «Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Κοψιδάς δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Γιώργος Κοψιδάς: «Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς για να κρίνει τις επιλογές μου»;
Ο Κοψιδάς βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη και δείχνει τους «στρατηγούς» του Survivor
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Κοψιδάς: Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς για να κρίνει τις επιλογές μου
Ο πρώην Survivor βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη και δείχνει τους «στρατηγούς» του ριάλιτι
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚαινούργιου για Κοψιδά: «Δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.
Διαβάστε το στο GazzettaSurvivor – Καινούργιου για Κοψιδά: Δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε για τον τραγουδιστή: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου», φράση που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να τοποθετηθεί σχετικά. «Γενικότερα, πολλές φορές νομίζω ότι μπορεί κάποια πράγματα να έχουν βάση, όμως, δεν λέγονται τηλεοπτικά γιατί είναι άκρως προσβλητικά. Και επίσης να πούμε ότι και ο Κοψιδάς, όπως και εμείς, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαινούργιου για Κοψιδά: Δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο
Όσα είπε η παρουσιάστρια Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή «Love it» σχετικά με τον Τριαντάφυλλο. «Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Καινούργιου για Κοψιδά: Δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο
Διαβάστε το στο spoilers