Βούλτεψη: «Δεν έχω σκύλο, πάει ο καημένος» - Παπαδάκης: «Δεν σας άντεξε;»

15:09 - 22/03/2021

«Δεν έχω σκύλο, πάει ο καημένος», είπε η κ. Βούλτεψη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να της λέει «Δεν σας άντεξε;». Μια απίστευτη ατάκα έριξε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», απευθυνόμενος στη Σοφία Βούλτεψη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία αφορούσε στην πανδημία, η κ. Βούλτεψη διέκοπτε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστα Αρβανίτη, στον οποίον είχε δοθεί ο λόγος. «Ας πω μια κουβέντα, δεν έχω διάθεση να μαλώσω μαζί σας κυρία Βούλτεψη. Κυρία Βούλτεψη, έχετε μαλώσει με τη συναίνεση, ακούστε με λίγο», της είπε ο κ. Αρβανίτης. «Εντάξει, εντάξει, εντάξει, τώρα είναι τα SMS το πρόβλημά σας, πάμε», του απάντησε η κ. Βούλτεψη.  «Το 'πάμε' είναι σα να μιλάτε στον

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βούλτεψη: «Πάει ο σκύλος μου» – Παπαδάκης: «Δεν σας άντεξε;» (βίντεο)

Μια ατάκα «φωτιά» επιφύλαξε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Σοφία Βούλτεψη στον αέρα της εκπομπής του. Συγκεκριμένα, την ώρα που τοποθετούνταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, η βουλευτίνα της ΝΔ ξεκίνησε να μιλάει «πάνω» του. Όταν ολοκλήρωσε, είπε απευθυνόμενη στον κ. Αρβανίτη «πάμε», επιστρέφοντάς του τον λόγο. «Το ‘πάμε’ είναι σαν να μιλάτε στον σκύλο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βουλτεψη : Δεν έχω σκύλο πάει ο καημένος – Παπαδάκης: Δε σας άντεξε;

Βουλτεψη : Δεν έχω σκύλο πάει ο καημένος - Παπαδάκης: Δε σας άντεξε; Αφοπλιστική η αντίδραση του παρουσιαστή. Το άρθρο Βουλτεψη : Δεν έχω σκύλο πάει ο καημένος – Παπαδάκης: Δε σας άντεξε; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά