Βούλτεψη: «Δεν έχω σκύλο, πάει ο καημένος» - Παπαδάκης: «Δεν σας άντεξε;»
15:09 - 22/03/2021
«Δεν έχω σκύλο, πάει ο καημένος», είπε η κ. Βούλτεψη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να της λέει «Δεν σας άντεξε;». Μια απίστευτη ατάκα έριξε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», απευθυνόμενος στη Σοφία Βούλτεψη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία αφορούσε στην πανδημία, η κ. Βούλτεψη διέκοπτε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστα Αρβανίτη, στον οποίον είχε δοθεί ο λόγος.
«Ας πω μια κουβέντα, δεν έχω διάθεση να μαλώσω μαζί σας κυρία Βούλτεψη. Κυρία Βούλτεψη, έχετε μαλώσει με τη συναίνεση, ακούστε με λίγο», της είπε ο κ. Αρβανίτης.
«Εντάξει, εντάξει, εντάξει, τώρα είναι τα SMS το πρόβλημά σας, πάμε», του απάντησε η κ. Βούλτεψη.
«Το 'πάμε' είναι σα να μιλάτε στον
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούλτεψη: «Πάει ο σκύλος μου» – Παπαδάκης: «Δεν σας άντεξε;» (βίντεο)
Μια ατάκα «φωτιά» επιφύλαξε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Σοφία Βούλτεψη στον αέρα της εκπομπής του. Συγκεκριμένα, την ώρα που τοποθετούνταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, η βουλευτίνα της ΝΔ ξεκίνησε να μιλάει «πάνω» του. Όταν ολοκλήρωσε, είπε απευθυνόμενη στον κ. Αρβανίτη «πάμε», επιστρέφοντάς του τον λόγο. «Το ‘πάμε’ είναι σαν να μιλάτε στον σκύλο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒουλτεψη : Δεν έχω σκύλο πάει ο καημένος – Παπαδάκης: Δε σας άντεξε;
Βουλτεψη : Δεν έχω σκύλο πάει ο καημένος - Παπαδάκης: Δε σας άντεξε; Αφοπλιστική η αντίδραση του παρουσιαστή.
Το άρθρο Βουλτεψη : Δεν έχω σκύλο πάει ο καημένος – Παπαδάκης: Δε σας άντεξε; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr