Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου
13:53 - 22/03/2021
Για όλους και για όλα όσα έγιναν στο Survivor μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στην αποχώρησή του, στην κόντρα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου»
Όσα δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς για την αποχώρησή του από το “Survivor 4”, τους συμπαίκτες του και την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου που δεν είδαν οι τηλεθεατές. Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το “Survivor 4” και τον Άγιο Δομίνικο, παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς το μεσημέρι της Δευτέρας (22/03) στην εκπομπή “Love it” […]
Διαβάστε το στο Newside.grΚοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου
Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά το ταξίδι επιστροφής του και ήταν για άλλη μια φορά καταπέλτης εναντίον του Τριαντάφυλλο
Διαβάστε το στο in.grΚοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου» (vid)
Το άγνωστο περιστατικό με το φαγητό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες του Survivor αποκάλυψε ο Γιώργος Κοψιδάς, μιλώντας για την αποχώρησή του.
Διαβάστε το στο GazzettaΚοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου – Ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα»
O πρώην παίκτης του Survivor ήταν ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στον Τριαντάφυλλο. «Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, πολύ χαρούμενος. Όταν αποχώρησαν ήμουν σε σοκ γιατί δεν το περίμενα, όπως και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχεις πέσει σε πάρα πολλά ατοπήματα, σε πάρα πολλά λάθη και λέει πάρα πολλά ψέματα, του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor- Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Ψοφάει για κουτσομπολιό – Είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου» (video)
«Χείμαρρος» κατά του Τριαντάφυλλου ο Γιώργος Κοψιδάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο Γιώργος Κοψιδάς, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων κατά την αποχώρησή του από το Survivor, κατακεραύνωσε τον Τριαντάφυλλο λέγοντας ότι «ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό» και ότι «είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου». «Όταν αποχώρησα ήμουν σε […]
The post Survivor- Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Ψοφάει για κουτσομπολιό – Είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΆγριο «ντου» Κοψιδά στον Τριαντάφυλλο : «Είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου» (vid)
Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά το ταξίδι επιστροφής του και ήταν για άλλη μια φορά καταπέλτης εναντίον του Τριαντάφυλλο
Διαβάστε το στο to10.grΓιώργος Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου από τον Αλέξη Παππά
Λίγο πριν προσγειωθεί στην Ελλάδα, ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και φυσικά αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο και τη μεταξύ τους κόντρα. «Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, είμαι χαρούμενος. Χθες ήμουν σε σοκ, δεν το περίμενα, όπως και […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιώργος Κοψιδάς: "Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου" (video)
"Tον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr