Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη δωροδοκία του Τριαντάφυλλου

13:37 - 22/03/2021

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή «love it». Ο […] The post Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη δωροδοκία του Τριαντάφυλλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: Αυτή είναι η αλήθεια για τη δωροδοκία του Τριαντάφυλλου [βίντεο]

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή «love it». Ο γνωστός ηθοποιός κατακεραύνωσε τον Τριαντάφυλλο και αποκάλυψε τι πραγματικά έχει συμβεί πίσω από τη δωροδοκία του τραγουδιστή σε Κόρο και Ασημακόπουλο. «Όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα ούτε εγώ και... The post Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: Αυτή είναι η αλήθεια για τη δωροδοκία του Τριαντάφυλλου [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Κοψιδάς: Όσα αποκάλυψε για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor

«Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό σε κάποιους»

Διαβάστε το στο news.gr

Survivor – Γ. Κοψιδάς: Αυτή είναι η αλήθεια για τη δωροδοκία του Τριαντάφυλλου (VIDEO)

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή «love it». Ο... The post Survivor – Γ. Κοψιδάς: Αυτή είναι η αλήθεια για τη δωροδοκία του Τριαντάφυλλου (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»