Η Τζίνα Αλιμόνου εξομολογείται – “Με κούρασαν τα μεγάλα σπίτια γιατί τα υπηρετείς εσύ”
12:06 - 04/12/2019
Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, η Τζίνα Αλιμόνου επέλεξε να μιλήσει για την νέα της καθημερινότητα, την εξέλιξη της δικαστικής […]
The post Η Τζίνα Αλιμόνου εξομολογείται – “Με κούρασαν τα μεγάλα σπίτια γιατί τα υπηρετείς εσύ” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζίνα Αλιμόνου: «Με κούρασαν τα μεγάλα σπίτια γιατί τα υπηρετείς εσύ, πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες... »
Η Τζίνα Αλιμόνου επέλεξε να μιλήσει για την νέα της καθημερινότητα, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά και για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγο της
The post Τζίνα Αλιμόνου: «Με κούρασαν τα μεγάλα σπίτια γιατί τα υπηρετείς εσύ, πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες... » appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Τζίνα Αλιμόνου σπάει τη σιωπή της: Με κούρασαν πάρα πολύ τα μεγάλα σπίτια και οι υπηρέτες (video)
Για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Παύλο Βαρδινογιάννη, αλλά και για τη νέα καθημερινότητά της μίλησε για πρώτη φορά, η Τζίνα Αλιμόνου. Το μοντέλο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», έσπασε τη σιωπή του και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγαλώνοντας τα τέσσερα παιδιά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤζίνα Αλιμόνου: "Με κούρασαν τα μεγάλα σπίτια γιατί τα υπηρετείς εσύ" (video)
"Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr