Εθνικός Ύμνος: Τι λέει η 16χρονη μαθήτρια που τον απέδωσε στη Νοηματική

18:24 - 20/03/2021

Η 16χρονη Ελευθερία Λαζαρίδου το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων Θεσσαλονίκης, μιλά στο protothema.gr για το αίσθημα υπερηφάνειας που της «γέννησε» η απόδοση του Εθνικού Ύμνου στη Νοηματική Γλώσσα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εθνικός Ύμνος: Τι λέει η 16χρονη μαθήτρια που τον απέδωσε στη Νοηματική

Συναισθήματα εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστες ώρες από την πρώτη προβολή του, να δημιουργήσει σε εκατομμύρια Έλληνες τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου, το υψηλής αισθητικής βίντεο με την απόδοση του Εθνικού Ύμνου στη νοηματική, που φέρει την υπογραφή της επιτροπής «Ελλάδα 2021».Πρωταγωνιστές δυο ανήλικοι μαθητές της 2ας Λυκείου και της 3ης Γυμνασίου από το Ειδικό Γυμνάσιο – […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΗΠΑ: Τρία παιδιά βρέθηκαν ζωντανά δύο χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή τους

Αμαλιάδα: Το «θεάτρο» της Μουρτζούκου, παρίστανε τη μητέρα του Παναγιωτάκη στο τηλέφωνο

Khalid: Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος - «Δεν ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου»

Μέρκελ: Τo βιβλίο με τα απομνημονεύματά της είναι best seller πριν κυκλοφορήσει - Η «Ελευθερία» είναι η ηχηρή επιστροφή της

Φαρμακονήσι: Επιχείρηση εντοπισμού τυχόν αγνοούμενων μεταναστών

Νίκος Μουτσινάς: Δεν είμαι δημοσιογράφος, να μου δώσει χρόνο η τηλεοπτική κοινότητα