Χάρης Βαρθακούρης: Ο άγριος καβγάς με την Αντελίνα που ζήτησε να κοπεί από το Globetrotters

11:41 - 04/12/2019

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τους ομηρικούς καβγάδες με τη γυναίκα του, Αντελίνα στην εκπομπή Globetrotters και αποκάλυψε ότι ζήτησε από την παραγωγή να κοπεί ένας καβγάς τους. Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για τον άγριο τσακωμό με την Αντελίνα που ζήτησε να κοπεί από το Globetrotters (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έναν συγκεκριμένα καβγά τους ζήτησε από… The post Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για τον άγριο τσακωμό με την Αντελίνα που ζήτησε να κοπεί από το Globetrotters (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Βαρθακούρης: «Έγινε του χαμού στην Αργεντινή - Ζήτησα να κοπεί η εκπομπή»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τους καβγάδες με τη σύζυγό του Αντελίνα και τα σχόλια που διαβάζει για το Globetrotters. Ο τραγουδιστής, που με τη σύζυγό του έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού λόγω των ειλικρινών αλλά και επικών καβγάδων τους, μίλησε στην εκπομπή Happy Day. Όπως δήλωσε, δεν βλέπει την εκπομπή αλλά διαβάζει τα σχόλια μέσω του hashtag. «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μαζί με την Αντελίνα φέρεται να κέρδισαν το Globetrotters, και πρόσθεσε: «Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”