Η Αναστασία Περράκη απαντάει στα σχόλια της Άννας Μαρία για τη δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM

11:06 - 04/12/2019

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν το πρωί της Τετάρτης η Αναστασία Περράκη, η οποία  απάντησε μεταξύ άλλων στα όσα είπε η Άννα Μαρία...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστασία Περράκη: Η απάντησή της στα σχόλια της Άννας Μαρίας για τη δοκιμασία στο GNTM (VIDEO)

Την απάντησή της στην Άννα Μαρία Ηλιάδου, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2, έκανε τα παράπονά της για την συνεργασία τους, έδωσε μέσα από το "Happy Day", η Αναστασία Περράκη. "Δεν προσπάθησα να καθοδηγήσω καμία. Επειδή ακριβώς διαγωνίζονται ήθελα να με καθοδηγήσουν αυτές όπως ήθελαν. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Με την Ίλντα είχαμε καλύτερη χημεία. Η μόνη μου ένσταση σε αυτά που είπε η Άννα Μαρία είναι πως επειδή φορούσαμε ένα bomber που έκλεινε στη μέση, μου ζήτησε να γυρίσουμε στο πλάι, οπότε θεώρησα πως αυτό δεν θα λειτουργήσει και της το είπα. Από θέμα εμπειρίας το είπα. Ίσως ήταν λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω και όχι να το πω!”, ανέφερε το μοντέλο.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η απάντηση της Περράκη στα σχόλια της Άννας Μαρίας στο GNTM: Ήταν λάθος μου

Πώς σχολίασε το ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά που έγινε έξαλλη με όσα είπε η Άννα Μαρία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης δεν με εκνευρίζει, είμαι νευρόσπαστο και με ενοχλεί η αγένεια στον δρόμο»

Ανδρέας Κωνσταντινίδης: Αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία του με τη Μελίνα Ασλανίδου

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκαλύπτει για τη προσωπική της ζωή

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πότε θα γίνει το μνημόσυνο για τα 2 χρόνια από τον θάνατό του

Λίτσα Πατέρα σε Γιώργο Παπαδάκη: «Στο site του ΑΝΤ1 θα έχω πολλή ώρα να μιλάω»

H Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Δύο φορές βίωσα δυνατό έρωτα, τη πρώτη έκανα παιδί»