Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μάγκας είναι ο άνδρας που τηρεί τα λόγια του και δεν το παίζει μάγκας»
11:55 - 19/03/2021
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Πασπαράκη μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα […]
The post Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μάγκας είναι ο άνδρας που τηρεί τα λόγια του και δεν το παίζει μάγκας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παναγοπούλου: Μάγκας είναι ο άνδρας που τηρεί τα λόγια του και δεν το παίζει μάγκας
Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου είπε ακόμα ότι «Πάντα λέω την αλήθεια και αυτό το πληρώνω στη ζωή μου.»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚατερίνα Παναγοπούλου: «Μάγκας είναι ο άνδρας που τηρεί τα λόγια του» (BINTEO)
«Είμαι παιδί του κέντρου παρόλο που μένω στα βόρεια προάστια. Μου αρέσει να τριγυρνάω στις γειτονιές της Αθήνας. Είμαι παιδί του παλιού έντεχνου, ακούω Κατσιμίχα, Τσακνή, Πυξ Λαξ. Στο μπάνιο του σπιτιού μου θα βρεις πάρα πολλά κουτάκια, άπειρα αρώματα και πάρα πολλές κρέμες σώματος. Όταν λέω το δελτίο ειδήσεων νιώθω μια σιγουριά λόγω της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Παναγόπουλου: Ένας άνδρας μάγκας είναι αυτός που τηρεί τα λόγια του και δεν το παίζει μάγκας
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου. «Είμαι παιδί του κέντρου παρόλο που μένω...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Παναγόπουλου: Ένας άνδρας μάγκας είναι αυτός που τηρεί τα λόγια του και δεν το παίζει μάγκας
Διαβάστε το στο spoilers