Βαρθακούρης: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τους καβγάδες με τη γυναίκα του στο Globetrotters
10:00 - 04/12/2019
Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τους ομηρικούς καβγάδες με τη γυναίκα του στην εκπομπή Globetrotters αλλά και τα σχόλια που ακούει για τα κιλά τους! Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να […]
The post Βαρθακούρης: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τους καβγάδες με τη γυναίκα του στο Globetrotters appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη για τους καβγάδες με τη σύζυγό του στο Globetrotters
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Globetrotters και απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο σε εκείνους που...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒαρθακούρης: Ο άγριος καβγάς με την Αντελίνα που κόπηκε από το Globetrotters
Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας.»!
«Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτέ. Είμαι
Διαβάστε το στο madata.gr