Κώστας Τσουρός: «Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο»

10:00 - 19/03/2021

Ο Κώστας Τσουρός ανακρίνεται από τον Γρηγόρη Μελά στο περιοδικό Τηλέραμα και απαντά για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τη […] The post Κώστας Τσουρός: «Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Τσουρός: Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόμπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο

«Αγνοώ πάντα τα υβριστικά μηνύματα και απεχθάνομαι όλους όσοι, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιό τους, εξαπολύουν ύβρεις και φήμες», σημειώνει ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Τσουρός: «Σε ηλικία 15 ετών με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο»

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα και απαντά για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τη ζωή του. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται και τα εξής:

Διαβάστε το στο in.gr

Η εξομολόγηση του Κώστα Τσουρού: «Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόμπερμαν και…»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη φοβία που έχει με τα σκυλιά. «Έχω...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η εξομολόγηση του Κώστα Τσουρού: «Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόμπερμαν και…»

Ο Κώστας Τσουρός μιλά για τη φοβία που έχει με τα σκυλιά Το άρθρο Η εξομολόγηση του Κώστα Τσουρού: «Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόμπερμαν και…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε