Good Job Nicky: Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη στην πρώτη του συνέντευξη

06:54 - 19/03/2021

Ο Good Job Nicky, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη αποκαλύπτεται στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη. Τον υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στο The 2night Show.Τον Good Job Nicky υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στο The 2night Show. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του αλλά δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής. «Μέχρι να νιώσω ώριμος κανείς δεν ήξερε, μόνο η μαμά μου, ότι τραγουδούσα. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου», είπε. Για το ότι είναι ο γιος του σπου

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Good Job Nicky: Πατέρας μου είναι ο Γιάννης Πάριος και μητέρα μου η Σοφία Αλιμπέρτη

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Good Job Nicky σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πως μεγαλώσαμε. Άρα δεν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να πω ότι με ενοχλούσε αυτό. Όλα καλά ήταν. Και οι συμμαθητές μου φερόντουσαν κανονικότατα, όλοι για τον Νικόλα! Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Good Jop Nicky: Ο γιος του Γιάννη Πάριου στη πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Στη πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά