Good Job Nicky: «Ο Γιάννης Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης”
00:00 - 19/03/2021
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Good Job Nicky, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς βρέθηκε στο πλατό […]
The post Good Job Nicky: «Ο Γιάννης Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Good Job Nicky: Ο γιος του Πάριου εξομολογείται: Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης, ο Πάριος είναι ιερό τέρας
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show». Ο Good Job Nicky σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πως μεγαλώσαμε άρα δεν είχα άλλο […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Good Job Nicky στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη: «Ο Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης»
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Good Job Nicky, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας...
Διαβάστε το στο govastileto.grGood Job Nicky: «Ο Γιάννης Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης”
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Good Job Nicky, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον γιο του Γιάννη Πάριου, ο οποίος και δεν θα μπορούσε μέσα σε όλα να μην μιλήσει με χαμόγελο για τον σπουδαίο πατέρα του.
Το άρθρο Good Job Nicky: «Ο Γιάννης Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΟ γιος του Πάριου εξομολογείται: Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης, ο Πάριος είναι ιερό τέρας
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Good Job Nicky, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον γιο του Γιάννη Πάριου, ο οποίος και δεν θα μπορούσε μέσα σε όλα να μην μιλήσει με χαμόγελο για τον σπουδαίο πατέρα του. Ειδικότερα, […]
Διαβάστε το στο irafina.grGood Job Nicky: Ο Πάριος είναι ιερό τέρας – Ο πατέρας μου είναι ο Βαρθακούρης
«Με αντιμετώπιζαν (στο σχολείο) ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη», τόνισε ο νεαρός τραγουδιστής Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Good Job Nicky: Ο Πάριος είναι ιερό τέρας – Ο πατέρας μου είναι ο Βαρθακούρης
Διαβάστε το στο spoilers