Γεωργιάδης για βάφτιση: Αν είχα δώσει πλαστό έγγραφο θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας
09:54 - 18/03/2021
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή και τη φράση «ήρθε ο νονός». Όπως είπε αντί να μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας για την έγκριση της επενδυτικής συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με την Ελληνικός Χρυσός από τη Βουλή (180 ψήφους υπέρ από τη ΝΔ και το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο για μια βάπτιση θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας
Ο υπουργός επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο για να απαλλάξει τον αδελφό του από το αδίκημα της πλαστογραφίας
Διαβάστε το στο in.grΓεωργιάδης «καρφώνει» Τσίπρα: Αν είχα πλαστογραφήσει πιστοποιητικό θα είχα παραιτηθεί λόγω ανοησίας
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή και τη φράση «ήρθε ο νονός». Όπως είπε αντί να μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας για την έγκριση της επενδυτικής συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με την Ελληνικός Χρυσός από τη Βουλή (180 ψήφους υπέρ...
The post Γεωργιάδης «καρφώνει» Τσίπρα: Αν είχα πλαστογραφήσει πιστοποιητικό θα είχα παραιτηθεί λόγω ανοησίας appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΆδ. Γεωργιάδης για βάπτιση: Μπορεί να έκανα και λάθος – Πιθανόν να μην έπρεπε να γίνω νονός
«Το να μου ασκήσει κάποιος κριτική για το αν έπρεπε να δεχθώ να είμαι νονός στη συγκεκριμένη βάπτιση, είναι μια θεμιτή κριτική και πιθανόν και να μην έπρεπε», είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1. «Εγώ δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί να έχω κάνει και λάθος», προσέθεσε ο Αδ. Γεωργιάδης […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓεωργιάδης για βάφτιση: Αν είχα δώσει πλαστό έγγραφο θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή και τη φράση «ήρθε ο νονός».
Το άρθρο Γεωργιάδης για βάφτιση: Αν είχα δώσει πλαστό έγγραφο θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓεωργιάδης: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο για μια βάπτιση θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας
Συνέχεια στο "σίριαλ" με την βάπτιση εν μέσω αυσtηρού lockdown
Διαβάστε το στο ekriti.grΓεωργιάδης: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο για μια βάπτιση θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας
Γεωργιάδης: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο για μια βάπτιση θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας Στην έγκριση της επενδυτικής συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με την “Ελληνικός Χρυσός” από τη Βουλή (180 ψήφους υπέρ από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ έναντι 119 κατά) αναφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Η σύμβαση αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr