Μαρία Αλεξάνδρου: Σοκάρει το μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών – Έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού

08:45 - 18/03/2021

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου έπεσε θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης στη To άρθρο Μαρία Αλεξάνδρου: Σοκάρει το μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών – Έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αλεξάνδρου: H πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου έπεσε θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια διηγείται στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη και την Espresso τον βάναυσο ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της αρπαγής της από την θηλυκή συμμορία. Τι ακριβώς συνέβη;   Διαβάστε περισσότερα στο LifenewsCy

Διαβάστε το στο

Μαρία Αλεξάνδρου: Θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού

Μαρία Αλεξάνδρου: Η Μαρία Αλεξάνδρου υποστηρίζει ότι απήχθη από συμμορία έξι γυναικών, οι οποίες στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μαρία Αλεξάνδρου: Έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού

H Μαρία Αλεξάνδρου έπεσε θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ίδιο το μοντέλο, έξι εξαγριωμένες γυναίκες... The post Μαρία Αλεξάνδρου: Έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Μαρία Αλεξάνδρου: Θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού

Μαρία Αλεξάνδρου: Η Μαρία Αλεξάνδρου υποστηρίζει ότι απήχθη από συμμορία έξι γυναικών, οι οποίες στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες