Πέτρος Τατσόπουλος: “Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα”
02:12 - 18/03/2021
Ο Πέτρος Τατσόπουλος το βράδυ της Τετάρτης, έκατσε απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την
To άρθρο Πέτρος Τατσόπουλος: “Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Τατσόπουλος: Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα
Τι είπε ο συγγραφέας και πολιτικός για τη βιολογική του μητέρα αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠέτρος Τατσόπουλος: «Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα»
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος και μίλησε για όλα
Διαβάστε το στο ZouglaΠέτρος Τατσόπουλος : «Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα»
«Η βιολογική μου μητέρα ήταν μια ξένη γυναίκα»
Διαβάστε το στο in.grΟ Πέτρος Τατσόπουλος εξήγησε γιατί είπε πως «έχω πάει με τη μισή Αθήνα (vid)
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ΜεσάΝυχτα, εμφανίστηκε η συγγραφέας και πρώην πολιτικός Πέτρος Τατσόπουλος, που προσπάθησε στις ερωτήσεις να "φωτίσει" άγνωστες πτυχές του
Διαβάστε το στο GazzettaΠέτρος Τατσόπουλος: Το ανεύρυσμα αορτής, η υιοθεσία και η ατάκα «έχω πάει με την μισή Αθήνα»
Ο Πέτρος Τατσόπουλος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την ζωή του, για τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος και έψαξε να βρει την βιολογική του μητέρα, για την περιπέτεια της υγείας του και το σοβαρό χειρουργείο αλλά και για την περίφημη ατάκα που είχε πει πριν πολλά […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέτρος Τατσόπουλος: «Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα»
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο συγγραφέας Πέτρος Ταστόπουλος και μίλησε για όλα.
Για τη τη ζωή του και τη στιγμή που έμαθε ότι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤατσόπουλος: «Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Για την περίφημη ατάκα έχω «κοιμηθεί με τη μισή Αθήνα», ο συγγραφέας και πολιτικός Πέτρος Τατσόπουλος εξηγεί: «Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα… ήταν στο πλαίσιο μιας συνέντευξης και επειδή έλεγε η Χρυσή Αυγή ότι στον ΣΚΑΪ σε μια εκπομπή για το 1821 είχα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤατσόπουλος: Γι΄αυτό είπα την ατάκα «έχω πάει με τη μισή Αθήνα» (Video)
Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν την Τετάρτη ο Πέτρος Τατσόπουλος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, αλλά και την περίφημη ατάκα […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΠέτρος Τατσόπουλος - Εξηγεί τι εννοούσε με το έχω πάει με τη μισή Αθήνα (video)
"Ένιωσα ελευθερία όταν έμαθα ότι οι γονείς μου με είχαν υιοθετήσει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr