Ντέμι Λοβάτο: «Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό»

10:57 - 17/03/2021

Τρία εγκεφαλικά επεισόδια και μία καρδιακή προσβολή υπέστη η Ντέμι Λοβάτο το 2018, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ενώ οι γιατροί της έδιναν μόνο λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμι Λοβάτο: Με έχουν βιάσει δύο φορές – Έτσι έχασα την παρθενιά μου (vid)

H Ντέμι Λοβάτο κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Dancing With the Devil». Η 28χρονη ποπ τραγουδίστρια περιγράφει πώς έχασε την παρθενιά της από βιασμό και πώς, χρόνια αργότερα, της επιτέθηκε σεξουαλικά ο έμπορος ναρκωτικών που την οδήγησε ένα βήμα πριν τον θάνατο. Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν ... Περισσότερα To άρθρο Ντέμι Λοβάτο: Με έχουν βιάσει δύο φορές – Έτσι έχασα την παρθενιά μου (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Ιωάννινα: Δήλωσε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο και η αστυνομία το εντόπισε με τον ίδιο να κάνει βόλτες

Ο εφιάλτης εξαφάνισης των δημόσιων τουαλετών από τις πόλεις μας

Τα πιο παράξενα μυστικά όπλα στην ιστορία: Περιστέρια, γάτες και μωρά σε κατασκοπικές επιχειρήσεις

Πανδημία 2025; Οι 11 ασθένειες που ανησυχούν τους γιατρούς, συμπεριλαμβανομένων της νόσου Χ και του Covid 2.0

Μπαρτζώκας: «Παίζουμε 85-90 παιχνίδια στην σεζόν, είναι αδύνατο να παίζουμε σε όλα με την ίδια ένταση»

Ο δημιουργός του έργου «58 καρφιά» στο in: «Η μνήμη των πολιτών είναι ξεκάθαρη και ενεργή»