Η απάντηση της Άννας Μαρίας που δεν άρεσε καθόλου στη Βίκυ Καγιά – «Ωραία συμπεριφορά, μπράβο»

00:42 - 04/12/2019

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, η Άννα Μαρία Ηλιάδου έπρεπε να φωτογραφηθεί μαζί με το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη. Στο […] The post Η απάντηση της Άννας Μαρίας που δεν άρεσε καθόλου στη Βίκυ Καγιά – «Ωραία συμπεριφορά, μπράβο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Η απάντηση της Άννας Μαρίας άρεσε καθόλου στη Βίκυ Καγιά (VIDEO)

Την ώρα που οι κριτές του show έπρεπε να κρίνουν τις φωτογραφίες των κοριτσιών, οι οποίες φωτογραφήθηκαν μαζί με γνωστά μοντέλα, τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ της Βίκυς Καγιά και της Άννας Μαρίας Ηλιάδου. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου εξήγησε πως ήθελε να πάρει μια συγκεκριμένη πόζα στη φωτογράφιση και η Αναστασία Περράκη της το αρνήθηκε. «Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που μου το αρνήθηκε, αλλά θα προτιμούσα να το ακούσω από τον κύριο Μπράτη, παρά από την Αναστασία», είπε η Άννα Μαρία. Β.Κ.: Δεν σε ενδιαφέρει; Α.Μ.Η.: Όχι. Β.Κ.: Ωραία συμπεριφορά, μπράβο Άννα Μαρία. Εκείνη τη στιγμή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός επενέβησαν και πήραν και οι δύο το μέρος της Άννας Μαρίας, δικαιολογώντας τη

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»