Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα δύο διαζύγια, οι πλαστικές και η δήλωση που είχε συζητηθεί (Videos)

10:41 - 16/03/2021

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας η Νατάσα Θεοδωρίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στα δυο διαζύγιά της, την πρόσφατη συνεργασία της με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για τις πλαστικές που έχει κάνει αλλά και μια δήλωση στην αρχή της καριέρας της που είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις. «Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες. Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάπο

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η συγκίνησή της, τα διαζύγιά της και η παλιά δήλωση για τα μπουζούκια [pic,vid]

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε εχθές το βράδυ (15/03) η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει έναν τρίτο γάμο. Η γνωστή και πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε ακόμη στη συνεργασία της με τον στιχουργό Βαγγέλη Μαρινάκη – με τον οποίον ήρθε πρώτη φορά σε […] The post Νατάσα Θεοδωρίδου: Η συγκίνησή της, τα διαζύγιά της και η παλιά δήλωση για τα μπουζούκια [pic,vid] appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)