Δύσκολες ώρες για τον Μένιο Φουρθιώτη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο

09:08 - 16/03/2021

Δύσκολες ώρες για τον Μένιο Φουρθιώτη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο Ο παρουσιαστής, μετά το τέλος της εκπομπής του «Αποδείξεις live», έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο καμαρίνι του, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Αμέσως, η στενή του συνεργάτιδα, Νανά Παλαιτσάκη και ο σύντροφός της, Βασίλης τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, Ερρίκος Ντυνάν, όπου διαπιστώθηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρίσιμες ώρες για Μένιο Φουρθιώτη: Γιατί ξαφνικά στο νοσοκομείο, ιατρικό ανακοινωθέν

Κρίσιμες ώρες για τον Μένιο Φουρθιώτη στο νοσοκομείο. Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν; Στο Ερρίκος Ντυνάν νοσηλεύεται ο Μένιος Φουρθιώτης από το βράδυ της Κυριακής, ύστερα από σοβαρό επεισόδιο. Τι έπαθε ο Μένιος Φουρθιώτης και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο; Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης προσήλθε στο… Διαβάστε τη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κρίσιμες ώρες για Μένιο Φουρθιώτη: Γιατί ξαφνικά στο νοσοκομείο, ιατρικό ανακοινωθέν.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή