Βράνιες: «Μην μου ζητούν οι οπαδοί της ΑΕΚ να επιστρέψω, δεν θα ξανά συμβεί ποτέ» (ΦΩΤΟ)
12:53 - 15/03/2021
Με μια δημοσίευση του, στα social media ο Όγκνιεν Βράνιες ζήτησε απ’ τους οπαδούς της ΑΕΚ να μην του ζητούν να γυρίσει στην ομάδα, καθώς αυτό δεν θα ξανά συμβεί ποτέ, όπως είπε χαρακτηριστικά. Την πόρτα στην ΑΕΚ έκλεισε με τον τρόπο του, ο Όγκνιεν Βράνιες, ζητώντας απ’ τους οπαδούς της ομάδας, να μην του […]
The post Βράνιες: «Μην μου ζητούν οι οπαδοί της ΑΕΚ να επιστρέψω, δεν θα ξανά συμβεί ποτέ» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βράνιες σε οπαδούς της ΑΕΚ: Μη μου ζητάτε να επιστρέψω... Δεν θα ξανασυμβεί ποτέ
Ανάρτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού στα social media την οποία «κατέβασε» μετά από λίγη ώρα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒράνιες: «Μη μου στέλνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά» (pic)
Ο Όγκνιεν Βράνιες, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δε θα γυρίσει πίσω στην ΑΕΚ και ζήτησε από τους οπαδούς της ΑΕΚ να μη του στέλνουν μηνύματα.
Το άρθρο Βράνιες: «Μη μου στέλνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr