Καφέ της Χαράς: Η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς

14:02 - 14/03/2021

Ο Χάρης Ρώμας μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς "Καφέ της Χαράς".

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος το Καφέ της Χαράς: Η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Ρώμα (photos)

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 15 χρόνια, όμως τελειώνει, με τον Χάρη Ρώμα να το ανακοινώνει μέσα από μία συγκινητική... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τέλος το Καφέ της Χαράς: Η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Ρώμα (photos)

Διαβάστε το στο spoilers

Καφέ της Χαράς: Ο Χ.Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ,της εμβληματικής, νομίζω,σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια,βεβαίως,θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες.Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους,συνεργάτες και συντελεστές γιά τις χαρές […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Η συγκίνηση του Χάρη Ρώμα για το τέλος των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς»

To ριμέικ του «Καφέ της Χαράς» έφτασε στο τέλος του και ο Χάρης Ρώμας το ανακοίνωσε στο Instagram του. Με μια ανάρτηση ο δημιουργός και ηθοποιός της σειράς έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για το τέλος των γυρισμάτων. «Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ,της εμβληματικής, νομίζω,σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν.Τα καινούργια επεισόδια,βεβαίως,θα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες