Ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ: “Ο Νίκος Νικολάου υπήρξε δική μου επιλογή – Αποχώρησε για να…”

12:33 - 14/03/2021

Ανακοίνωση εξέδωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Νίκου Κολοβού, μετά την παύση του To άρθρο Ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ: “Ο Νίκος Νικολάου υπήρξε δική μου επιλογή – Αποχώρησε για να…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΚΘΒΕ: Δήλωση του καλλιτεχνικού διευθυντή για το Νίκο Νικολάου

Σε γραπτή δήλωση για την υπόθεση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ, Νίκου Νικολάου, προχώρησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Νίκος Κολοβός. Στη δήλωση του αναφέρει τα εξής: «Ο κ. Νίκος Νικολάου, τον οποίο γνώρισα το 2015 σε τηλεοπτική συνάντηση και έκτοτε εξελίχθηκε σε φίλο και συνεργάτη μου, απέχει προς το παρόν από ... Περισσότερα To άρθρο ΚΘΒΕ: Δήλωση του καλλιτεχνικού διευθυντή για το Νίκο Νικολάου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ για το Νίκο Νικολάου

Όλα ξεκίνησαν από το πρώτο δημοσίευμα που έλαβε χώρα στις 10 Μαρτίου με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από το Νίκο Νικολάου. Στη συνέχεια οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές καθώς μπήκε σε αναστολή καθηκόντων και απάντησε στα δημοσιεύματα που είχαν δημοσιευτεί σε βάρος του. Σήμερα, Κυριακή 14/3, η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ για το Νίκο […] Το άρθρο Η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ για το Νίκο Νικολάου εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»