Ταμίλα Κουλίεβα: «Είχε δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο, πολύ κακή συμπεριφορά»

09:22 - 14/03/2021

Στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κύμα των […] The post Ταμίλα Κουλίεβα: «Είχε δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο, πολύ κακή συμπεριφορά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ταμίλα Κουλίεβα: «Είχε δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο, πολύ κακή συμπεριφορά»

Η Ταμίλα, λοιπόν, έπεσε πάνω σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης; Όχι, δεν έχω βρεθεί προσωπικά. Έχω αναφερθεί σε ένα περιστατικό που μπορώ να το κατατάξω στην κατηγορία του μπούλινγκ. Ποιο ήταν; Δεν θέλω να το πω γιατί το έλυσα επιτόπου. Λυπάμαι τον άνθρωπο αυτόν. Είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο. Πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ταμίλα Κουλίεβα: “Τον λυπάμαι, είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στο θέατρο”

Στο θέμα των ημερών, τη σεξουαλική παρενόχληση, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η Ταμίλα To άρθρο Ταμίλα Κουλίεβα: “Τον λυπάμαι, είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στο θέατρο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κουλίεβα: «Eίχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στο θέατρο»

ΕΛΛAΔΑ  Για το περιστατικό bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα», χωρίς ωστόσο, να κατονομάζει τον άνθρωπο που την έφερε σε αυτήν την άσχημη θέση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε έναν άνθρωπο που είχε πολύ κακή συμπεριφορά απέναντί της. Η Ταμίλα, λοιπόν, έπεσε πάνω σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης; Όχι, δεν έχω βρεθεί προσωπικά. Έχω αναφερθεί σε ένα περιστατικό που μπορώ να το κατατάξω στην κατηγορία του bullying. Ποιο ήταν; Δεν θέλω να το πω γιατί το έλυσα επιτόπου. Λυπάμαι τον άνθρωπο αυτόν. Είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο. Πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην σκηνή. Κι εγώ δεν τα σηκώνω αυτά… Έχω μάθει κι εκπ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ταμίλα Κουλίεβα: «Είχε δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο, λυπάμαι τον άνθρωπο αυτόν»

“Αν διακρίνω σε μια δουλειά ότι αυτό που γίνεται στη σκηνή δεν έχει σχέση με το θέατρο και την υποκριτική και δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε μια τέτοια συνεργασία, τότε παίρνω το καπελάκι μου και adios amigos” τονίζει η Ταμίλα Κουλίεβα. Στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή πρωταγωνίστρια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τον λυπάμαι, είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στο θέατρο. Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκαλύπτει…

Στο θέμα των ημερών, τη σεξουαλική παρενόχληση, αναφέρθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, χωρίς να κατονομάζει, σε έναν άνθρωπο που είχε πολύ κακή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τον λυπάμαι, είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στο θέατρο. Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκαλύπτει…

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»