Ξέφυγε ο Μπαλάσκας: «Όταν μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε» - «Σφαγή» με Μαντά στον αέρα

09:04 - 14/03/2021

ΕΛΛAΔΑ  «Σφαγή» για το ζήτημα της αστυνομικής βίας στον αέρα της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» ανάμεσα στον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Μπαλάσκα και τον δικηγόρο Θεόδωρου Μαντά.  Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα από τον αστυνομικό, που χτύπησε και το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας προς τον συνομιλητή του. «Πιστεύω ότι κάποιοι ίσως να μη θέλουν νεκρό αστυνομικό αλλά νεκρό πολίτη. Ότι κάποιος αστυνομικός θα σπάσει από την ασφυκτική πίεση. Το ότι ψάχνουν άλλο Κορκονέα είναι γνωστό», δήλωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός για τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες, ενώ σχετικά με τις πορείες, τις χαρακτήρισε «άλλα πράγματα, άλλες καταστάσεις. Μιλάμε για στημένες καταστάσεις. Να ρωτάτε του

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Μπαλάσκας: Όταν θα μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε, πιείτε λίγο καφέ

Έντονη αντιπαράθεση και εκνευρισμός υπήρξε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ανάμεσα στον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα και τον δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά, με τους τόνους να ανεβαίνουν ιδιαίτερα από τον αστυνομικό, ο οποίος χτύπησε και το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας προς τον συνομιλητή του. Συγκεκριμένα μιλώντας με τον δικηγόρο του είπε: «όταν μιλάω εγώ θα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέφυγε ο Μπαλάσκας: «Όταν μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε» – «Σφαγή» με Μαντά στον αέρα

«Σφαγή» για το ζήτημα της αστυνομικής βίας στον αέρα της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» ανάμεσα στον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Μπαλάσκα και τον δικηγόρο Θεόδωρου Μαντά. Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα από τον αστυνομικό, που χτύπησε και το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας προς τον συνομιλητή του. «Πιστεύω ότι κάποιοι ίσως να...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Χωροφύλαξ Μπαλάσκας: “Οταν μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε”...

Αυτός ο κύριος λέγεται Μπαλάσκας και εκπροσωπεί τους αστυνομικούς. Να τον χαίρονται.  Ο... τύπος έχει ξεφύγει. Mε στυλάκι χωροφύλακα, με εξυπνακισμούς επιπέδου νοματάρχη της ΕΡΕ, με ύφος...

Διαβάστε το στο nonews-news.blogspot.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)